Upgrade Worshipnight – Send me now

Datum:
September 3, 2022 20:30
Einddatum:
September 3, 2022
Locatie:
Podium 't Beest - Goes
Blijf op de hoogte:
Door je aan te melden ga je akkoord met onze Privacy Policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Op 3 september 2022 staat er een bijzondere avond gepland in Podium ’T Beest. Anders dan anders. Maar… het dak gaat eraf.

Een avond vol aanbidding door de samengestelde (Zeeuwse) band van Stichting Upgrade. Ook zal Jesse van Melle deze avond spreken. Het thema van de avond is: Send me now.

Jesse is jong, gedreven, maakt zich hard tegen onrecht, gaat geen uitdaging uit de weg én spreekt graag over Jezus. De boodschap van Jesse is activerend. We gaan samen op zoek naar jouw potentieel. Begint hier, deze avond, een nieuwe beweging van Liefde en Licht? Welke rol vervul jij hierin?

Stichting Upgrade Events is een onafhankelijke stichting die mensen door middel van kwalitatieve muziek en aansprekende sprekers bij elkaar wil brengen om samen te connecten rondom en vorm te geven aan het geloof. We willen samen een beweging van Liefde en Hoop zijn voor onze omgeving: Zeeland.

Ben jij erbij op 3 september?

Bestel hier jouw tickets. Tickets zijn uitsluitend voorafgaand aan het event te koop via de tickets service van Podium ’T Beest.

Fotogalerij

Foto's van dit event.

No items found.